Két pont között
a legizgalmasabb
út nem egyenes!

Project Wingless Travel

Bosznia-hercegovina

Még soha az életben nem repültem. Nem mintha nem akartam volna, csak annyira szeretek földön és vízen utazni, hogy ez valahogy kimaradt. Aztán egy napon az jutott eszembe, hogy nem is nagyon kivánkozom én a troposzférába. Legalábbis egy ideig. Nekem az utazás egy folyamatos átmenet, ami közben változik körülöttem minden: a növények, domborzat, pénznemek, nyelv, az emberek meg a satöbbi.

És akkor kitaláltam, hogy én addig nem ülök szárnyas repülőgépezetre, amíg földön-vízen meg nem látogattam az összes független európai államot.

S mondá az Úr: „Ez így fasza! Csináld, haver!”

Nyilván azóta tetemes mennyiségű ismerősöm mondta, azt, hogy „Hagyd már a picsába ezt a hülyeséget”, de én kitartok. Röpködjetek, én meg megoldom.

Ezeket már bevettem: Albánia, Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-hercegovina, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észak-Macedónia, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Izland, Írország, Lengyelország, Luxemburg, Magyarország, Monaco, Montenegro, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország

Hiánycikk: Észtország, Fehéroroszország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Málta, Moldova, Oroszország, Ukrajna, Vatikán

MS Norröna, Atlanti óceán